Yukarıdan aşağıya Akkuzulu manzarası

Yukarıdan aşağıya Akkuzulu manzarası

YUKARIDAN DRON VİDEO ÇEKİM ANKARA CUBUK AKKUZULU KIRSAL MAHALLESİ Ankara Çubuk | Akkuzulu Ha
Ana Sayfa ÇUBUK HABERLERİ, Genel 16 Kasım 2014 2052 Görüntüleme

Çubuk’ta bulunan iki ayrı iş yerine gece saatlerinde hırsızlar girdi.

İlk olay; Çubuk’un Atatürk Mahallesinde Adnan Menderes Bulvarında elektronik eşya satan 46 yaşındaki Ramazan Tünay’a ait işyerine giren hırsız veya hırsızlar, elektronik eşya ve bir miktar para alarak kayıplara karışırken, aynı gece Aşağıçavundur Mah. Aşağı Çavundur Toki Blokları bir markete giren hırsızlar, sigara, gıda maddesi ve kasada bulunan 200 TL’yi alarak kaçtı.

Sabah iş yerine gelen ve cam olan giriş kapısının kırıldığını fark eden Tünay, durumu polise bildirdi.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından iş yerinde inceleme başlatıldı.

Diğer olay ise; Çubuk’un Aşağı Çavundur Mahallesi Toki Bloklarında market işletmeciliği yapan 31 yaşındaki Ahmet Mert’in marketine giren hırsızlar, sigara, çay, ayçiçeği yağı, gıda maddesi ve kasadaki 200 TL civarındaki parayı çaldılar.

Sabah iş yerine gelen market çalışanı Hasan Amil, alüminyum giriş ve depo kapısının kilitlerinin kırıldığını fark ederek durumu polise bildirdi.

Market sahibi Mert: “Marketimize girenler önce elektrikleri kesip, alarm sistemini servis dışı bıraktıktan sonra da telefon hattını kesmişler. Profesyonel bir hırsızlık olmuş. Ortalama 10 bin TL zararımız var. Bu tür olayların olmaması için ilçemize bir an evvel mobese kamera sisteminin kurulmasını istiyoruz” diye konuştu.

Polis ekipleri olay yerlerinden parmak izi elektrik kesilmeden önceki kamera kayıtları alarak, her iki hırsızlık olayı ile ilgili şüphelilerin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Gülizar Keleş Vefat Etti

Gülizar Keleş Vefat Etti

Tasarım | www.aksiyonreklam.com