Ankara
İmsak 05:34
Güneş 06:57
Öğle 13:03
İkindi 16:22
Akşam 18:59
Yatsı 20:17
İmsaka son --:--
blank
Tıklanma: 8

Güncel Asayiş Olayları

Çubuk’un çeşitli bölgelerinde meydana gelen asayiş olaylarında, trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, 1 sahte dişçi yakalandı.

 

Çubuk’ta 1. Olay: Otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Ankara Bulvarı Sanayi Kavşağında, Ahmet Şahin (29) yönetimindeki 06 FKS 09 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs durağına çarptı. Kazada durakta bekleyen Fatma Özalp (65) ile Ahmet Şahin yaralandı.

Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çubuk’ta 2. Olay: Kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, Hasan Hüseyin Arıkanyönetimindeki 06 TH 518 plakalı otomobil ile İbrahim Ethem Duruakan idaresindeki 06 CCP 71 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada yaralanan Hasan Hüseyin Arıkan ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çubuk’ta 3. Olay: İlçe merkezinden uzak mahallelerde sahte diş doktorluğu yaptığı öne sürülen kişi yakalandı.

Çubuk ilçesinde, merkezden uzak mahallelerde sahte diş doktorluğu yaptığı öne sürülen kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, diploması olmadığı halde diş doktorluğu yapan ilkokul mezunu Mustafa H.’yi Oyumiğde Mahallesi’nde gözaltına aldı.

Zanlının yanında diş muayenesi malzemeleri ele geçirildi.

Mustafa H., sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Tıklanma: 3

Bizim yönümüz bilim ve şanlı tarihimiz

Türk tarihi dünya tarihinin temelini, gelişmesini ve geleceği inşasını gösterir. Türklerin tarih sahnesinde olmadığını varsayarsak dünya tarihi boş bir kağıt parçası haline gelir. Atın evcilleştirilmesi, kadın hakları( kadının kurultayda, yönetimde söz sahibi olması), zulmedenin cezalandırılması, mazlumun korunması, savaş hukuku gibi konular Türk tarihinde bütün dünya devletleri tarihinden önce hayata geçirilmiş ve uygulanmıştır. Türkler bu gelişmeleri yaşarken Avrupa tarihi bağnaz, üç beş seçilmişin(soylunun) hegemonyasında açlık, kölelik ve zulmü yaşamaktaydı. Özendiğiniz Avrupa’nın özenilecek nesi var ki. Medeniyet dersen kendi tarihine bak, temizlik dersen kendi tarihine bak, bilim dersen kendi tarihine bak( el cezeri, Biruni, Farabi, Harezmi, Ali Kuşçu, Takiyüddin, Nizamül mülk, Tonyukuk, İbnül Heysem). Dünya medeniyetlerin çoğu bu bilim insanlarının keşiflerini, çalışmalarını araştırıp uygular iken biz neden Avrupa’dan alalım. Kendimize geldiğimizde tarihimize baktığımızda nasıl Selçuk Bayraktar’ların, Necmettin Erbakan’ların, Nuri Killigil’lerin, Mahmut Faruk Akşitlerin yetişeğini görüyoruz. Yönümüz ne batıdır ne doğu, yönümüz bilim ve köklü tarihimiz olmalıdır. Hepinize selamlar, sağlıcakla kalın….

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.