Önce Çubuk Turşusu yapımı sonra festival

Önce Çubuk Turşusu yapımı sonra festival

Ankara'nın Çubuk ilçesi coğrafi işaretli Çubuk turşusu yapımı ve festivali için hazırlanıyor. Lezzeti
Ana Sayfa ÇUBUK HABERLERİ 30 Nisan 2014 879 Görüntüleme

Yem Fabrikasında Yangın

Çubuk’ta bir yem fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çubuk’a bağlı Atatürk Mahallesi Çubuk Sanayi Sitesi’nin üst kısmında Ağda Sokakta bulunan Kınacılar Yeme ait fabrikanın büro olarak kullanılan bina ve yanındaki lastik deposunda yangın çıktı.

Çevredekilerin durumu bildirmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında lastik deposu ve fabrikada büro alarak kullanılan kısım kullanılmaz hale geldi.

Maddi hasarın meydana geldiği yangına kaynak yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımın yol açtığı iddia edilirken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Çubuk Acil Serviste Yoğunluk

Çubuk Acil Serviste Yoğunluk

Tasarım | www.aksiyonreklam.com